ציוד מקצועי למטבח

ציוד מקצועי למטבח

ציוד מקצועי למטבח – כל מה שדרוש כדי לתכנן מטבח

מה שדרוש לתכנון המטבח הוא חשיבה מקדימה לכל הפריטים בתוך המטבח למשל פריטים חשמליים אם ברמה מקצועית עבור מטבח תעשייתי או עבור המטבח הביתי ,תכנון זיווד הציוד ,מיקום למשל כמה נפח יתפוס כלי מטבח מסוים, והשימוש בציוד והפעלתו.בימינו אנו אפילו עקרת בית פשוטה אוהבת להשתמש בכלים מקצועיים לפעמים והכן את האוכל בצורה טובה יותר וביתר קלות.בימינו אנו המטבחים הביתיים הופכים למקצועיים יותר משתמשים לרוב בהרבה מכשירים הרבה ציוד מטבח מקצועי על מנת לבשל מנות אוכל טובות יותר ולעיתים יש צורך בכלים מסוימים על מנת להכין מנות מסוימות ברמה המקצועית ביותר לשביעות רצון הסועדים.

בקניית ציוד מקצועי למטבח יש לשים לב למספר דברים:

  • אופי הציוד והתכנון שלו :עלינו להשים לב לכך מה התכוון המתכנן בעת יצורו של הציוד ומה יהיה השימוש בציוד מקצועי למטבח ואיך זה מתקשר לתכנון שלו .סוגי המזון לו כלי מטבח מיועד ,סוג המטבח .
  • צורת הנדסת האנוש של המוצר : צורת השימוש של אדם במוצר למשל הגובה מן הרצפה ,האם הינו בגובה העיניים , דלת הפתיחה האם נפתחת ביד או ברגל ,האם השליטה במוצר קלה וידידותית.
  • מבנה המוצר ועמידותו בתנאים :באילו תנאים עובד המוצר תנאי עבודה קשים ,האם הינו שביר או לא,האם הינו עמיד לקורוזיה,האם עמיד לרטיבות ,וכמובן בטיחות המצר.
  • אופי התחזוקה והניקיון של המוצר: אופי התחזוקה האם צריך תחזוקה מסוימת והאם תבוצע על ידי הלקוח או על ידי היצרן. אופי הניקיון ובאילו תכשירים להשתמש בעת ניקויו של המוצר.
  • צריכה חשמלית ותפוקה של המוצר: מה הצריכה החשמלית של המוצר הרי זה חשוב לעסק ביותר כידוע על בעל עסק לדעתסט סירים ומחבתות, ציוד מקצועי למטבחמה עלות תפעול המצר גם כן חוץ מעלותו הראשונית. על הלקוח לדעת גם כן מה תפוקת המצר לעומת עלות התפעול כלומר האם הינו רווחי מספיק.
  • מחיר הציוד: על הלקוח לדת את מחירו של המצר ועלותו ולבדוק האם תהיה תמורה להשקעתו

מהו ציוד מקצועי למטבח עבור מסעדות ?

ציוד למסעדה מקוצעי הינו ציוד עמיד בעל נטיות נגד קורוזיה ורטיבות. חשוב מאוד לזכור שגם עיצוב המוצר יהיה עיצוב קלאסי ולא עונתי מידי שלא יהיה תלוי באופנה חולפת של מצר מסוים. חשוב גם שהציוד יהיה קל ונוח לשימוש וידידותי לאדם כאשר השימוש האחזקה שלו יהיו קלים ונוחים לשימוש.בנוסף מומלץ אך לא חייב שציוד יהיה ידידותי לסביבה  כמה שיותר ויגרום נזק סביבתי כמה שפחות וכך בעל עסק יהיה זכאי לרישיון להפעלתו של הציוד ביתר קלות וגם ימנע מקנסות מן הרשויות.

בחירת ציוד מקצועי למטבח הינו עסק לא פשוט ורוב חברות והיצרנים של ציוד שכזה בדרך כלל מחזיקים גם אתר אינטרנט עם קטלוג מפורט אשר יקל עליכם את הבחירה של הציוד ותוכלו להיתקל גם במפרטים טכניים של מוצרים מסוימים באתרי האינטרנט ברשת.

מותגים