כלי מטבח – ציוד מטבח מקצועי

כלי מטבח מקצועיים

בין אם אתם שפים גדולים או בין אם אתם טבחים חובבים. על פרט אחד לא מתפשרים, טיב הציוד למטבח. נכון שסכינים מושחזים וחדים לא יגרמו לנו לחתוך את הירקות כמו מיטב השפים הגדולים, אך בהחלט יש הבדלים גדולים ומשמעותיים בין ציוד למסעדות איכותי לבין ציוד מטבח בינוני.

 ציוד מטבח מקצועי – להנאות הבישול הקטנות

חובבי מטבח, שנהנים מבישולים ומשקעים במיטב הציוד יודעים איזה הבדל יש בין המכשור הבינוני לבין כזה שנחשב איכותי. אלו שלו ניסו לעבוד עם ציוד מטבח מקצועי של החברות המובילות בשוק אולי יבינו פחות את ההבדלים. אך אם בישול אצלכם זורם בדם, אין סיבה שלא תעברו לציוד מטבח מקצועי. הבינו את ההבדלים המשמעותיים בין סכין שף לסכין רגיל שנמכר בשלל חניות וכולבו לבית. אולי אחרי שתחליפו את ציוד המטבח החובבני לציוד מקצועי, ההנאה בבישול תהפוך למקצוע ממשי.

 סו- שף במטבח הפרטי – ציוד מטבח מקצועי

מיטב השפים מאובזרים בסו שף, הרי הוא העוזר הישיר של השף הראשי. נכון שאצלנו במטבח לרוב לא נמצא אחד כזה, אלא אם כן הילדים שלנו או בני הזוג נרתמו למשימה. בוא נהייה כנים אנחנו גם לא מבשלים למאות סועדים. אך בהחלט אנו יכולים למצוא את הסו- שף הייחודי שלנו. ציוד מטבח מקצועי, כזה שיקל עלינו בכל המובנים, בבישול עצמו, באסתטיקה של הירקות החתוכים, בתבנית המתפרקת שלא תהרוס ולו חתיכה קטנה של העוגה, בלקקנים מוצלחים שימרחו את שכבת הקרם בקלות ובנוחיות. לרוב ננסה לחסוך בכל דרך אפשרית. אבל אם כתחביב ואנו מבלים זמן רב במטבח, כאן המקום להפוך את הבישול לנוח וקל במיוחד.

ניחוחות של אפייה

קאפקייק המילה האחרונה בישראל, כל שנדרש ציוד מטבח איכותי, נכון שטיב העוגות הקטנות כרוך באופה, בכלים, תבנית סיליקוןציוד מטבח מקצועי, כלי מטבח, כלי מטבח מקצועיים איכותית תוציא את העוגות הקטנות שלמות ללא סדקים ופירורים. אך סוד הקאפקייק טמון גם בעיטורים. יש  את הפורמות הנמכרות בכל החנויות, בצורת אקדחים, שקיות עם משפכים קטנים שכבר מחוברים. אך האם יצא לכם לראות איך יוצרים את הקאפקייק בקונדיטוריה או במאפייה, ודאי יצא לכם לראות את הפורמות בעלות הפתחים הגדולים האיכותיות שיבטיחו עיטור מרשים על העוגה הקטנה כזו שלא תבייש את הגשתה.

כלי מטבח מקצועיים – מה לקינוח

מלבד המתוקים, הקרם בורלה שנשרף בברנר מקצועי, הסופלה שנעשה בצורה מדויקת הכוללים מצרכים וזמני אפייה. הקינוח שלנו האופים או הבשלנים זה כלי ההגשה, עמלנו במטבח, הכנו שלל מטעמים, סלטים, מנות עיקריות וקינוחים. לא משנה אם לאורחים או לבני משפחה. מה שחשוב זה שהאוכל שלנו מקבל את היחס המתאים – נוכחות על כלי הגשה מכובדים של חברות בעלות שם עולמי עם מיתוג ואיכות ידועה. אחרי שהשלמנו את הציוד מטבח מקצועי, עונה של מאסטר–שף נפתחה שיהיה לכם בהצלחה

שאלות ותשובות

מה היתרונות של ציוד מטבח מקצועי על פני ציוד רגיל?

ציוד מקצועי מתוכנן לעבודה אינטנסיבית – הוא עמיד יותר, נוח לתפעול ומיוצר מחומרים שמתאימים לתנאי חום, לחות ושחיקה. ציוד כזה מאפשר עבודה רציפה ואפקטיבית לאורך זמן, תורם לרמת ביצוע גבוהה ומשפר את מהירות ההגשה והדיוק במטבח.

הכל תלוי בסוג התפריט, גודל הצוות, היקף הפעילות והמרחב הפיזי. צוות המומחים של ארגל מסייע בהתאמה מלאה, תוך בחינת צרכי העבודה, תשתיות קיימות וייעול תהליכים – כדי שהמטבח יתפקד באופן מיטבי ויעיל לאורך זמן.

כן, אנו מציעים ציוד קומפקטי ורב-שימושי שמתוכנן במיוחד לניצול חכם של שטח. גם במסעדות קטנות ובתי קפה, חשוב לשמור על סדר, נוחות וביצועים – לכן יש לנו פתרונות חכמים שמתאימים גם לחללים צפופים בלי להתפשר על איכות.

ארגל מייבאת ומשווקת בבלעדיות את padrerno  Mauviel, de Buyer, Westmark, Kayalar ועוד – מותגים מובילים הידועים בחדשנות, איכות וביצועים. אלה מותגים שנמצאים בשימוש במסעדות עטורות כוכבי מישלן ובמטבחים המובילים בעולם.

סירים ומחבתות מקצועיים מתוכננים לפיזור חום אחיד, עמידות מקסימלית וקלות שימוש לאורך זמן. הם עמידים למדיח, מתאימים לעבודה על אש גבוהה, ומפחיתים את הסיכון לשריפה או עיוות. ההשקעה משתלמת גם מבחינת תחזוקה וגם ביצוע.

סכין שף איכותית, סכין ירקות, מנדולינה, קולפן וכלי פריסה – כל אלה הם חובה במטבח מקצועי. ציוד חד, מאוזן ונוח לתפעול מקצר זמני הכנה, משפר את הדיוק ומונע בלאי מהיר. החיתוך הוא הבסיס לאסתטיקה ולמהירות הגשה.

מדפים לחדרי קירור, אחסון יבש, מתקני תלייה ושינוע – מחברות מובילות כמו Cambro ו-Metro.
הפתרונות מותאמים אישית לשמירה על חיסכון, סדר, תברואה ובטיחות, בהתאם לצרכי המטבח והיקף הפעילות.

יש לבדוק האם התחזוקה נדרשת בתדירות גבוהה, האם היא מתבצעת על ידי הלקוח או גורם מוסמך, ואילו חומרי ניקוי נדרשים. תחזוקה נכונה שומרת על ביצועים, מונעת תקלות ושומרת על אורך חיים גבוה – מה שחוסך הוצאות מיותרות. בעת הרכישה מומלץ עבור כל מוצר מה הוראות התחזוקה המומלצות על ידי היצרן, רכישת ציוד מטבח מקצועי לרוב מותאם לאופן העבודה במטבח והתחזוקה שלו נגישה ופשוטה 

חשוב לבחור במתקנים מתאימים לעבודה אינטנסיבית, עמידים למים, קלים לשטיפה עצמית ומותאמים למידות המטבח. קיימים גם פתרונות לייבוש, סידור וסילוק מים – שכולם נועדו לשמור על סדר, ניקיון ויעילות תברואתית.

כן. אנשי המקצוע שלנו זמינים לייעוץ מלא – החל משלב התכנון, דרך התאמת מוצרים ועד לסידור פרקטי של הציוד בשטח. אנו עובדים עם יזמים, מסעדנים, שפים ובעלי עסקים, ומלווים כל פרויקט בצורה מקצועית ומהירה.

ציוד כזה מתוכנן במיוחד לנוחות ולבטיחות: גובה נוח, שליטה פשוטה, פתיחה קלה וניקוי מהיר. זה מצמצם עומס פיזי על העובדים, תורם לקצב העבודה ומפחית את הסיכון לתאונות ותקלות.

כן. חלק מהמותגים שאנו מייבאים שמים דגש על ייצור בר קיימא, עמידות לאורך שנים וחומרים ממוחזרים. 

נירוסטה היא חומר עמיד, קל לניקוי, אנטי-בקטריאלי, ואינו מושפע מחום, לחות או חומציות. זו הבחירה הבטוחה והנפוצה ביותר בעולם המסעדנות בזכות השילוב בין עמידות, היגיינה ותחזוקה פשוטה.

משקל דיגיטלי מדויק, מדחום מזון, מד כמות נוזלים וכלי מדידה יבשה – הם הכרחיים לבישול מדויק, אחיד ולשמירה על סטנדרט אחיד של מנות. במיוחד במסעדות שף, דיוק שווה מקצועיות.

בהחלט. הציוד שלנו מתאים גם למסעדות עם הפרדה חלבית ובשרית, וניתן להזמין מוצרים זהים בצבעים שונים או עם סימון ברור, בהתאם לדרישות ההפרדה. אנו מציעים פתרונות מותאמים לשמירה על סטנדרטים של כשרות, תפעול נוח וסביבת עבודה מסודרת.

כן. אנו מספקים גם פריטים בודדים וגם כמויות גדולות, בהתאם לצורך – הן ללקוחות עסקיים והן לחובבי בישול שרוצים ציוד ברמה של מסעדה בבית.

רוב המשלוחים יוצאים בתוך 24 שעות מרגע ההזמנה ומגיעים עד למטבח הלקוח. מערך הלוגיסטיקה שלנו בנוי בדיוק כדי לתת מענה מהיר, אמין ויעיל לעסקים שעובדים בלי הפסקה.

כי אנחנו מביאים ניסיון של מעל 40 שנה, מהמותגים המובילים בשוק המקצועי העולמי, ומחזיקים מלאי של מעל 10,000 מוצרים, שירות מקצועי, אספקה מהירה – והכל תחת קורת גג אחת, עם ידע עמוק בתעשיית ה־Foodservice.

עוד מהבלוג שלנו

עיצוב המטבח הוא הרבה יותר מסתם פונקציונליות. בעידן המודרני, המטבח הפך לחלק בלתי נפרד מהבית, כזה המשקף את הסגנון האישי

בעולם המסעדנות, שבו כל פרט משחק תפקיד במכלול החוויה הקולינרית, בחירת כלי האוכל אינה רק החלטה פרקטית אלא גם חלק

אומרים שטרנדים באים וחולפים אבל שנת 2022 מביאה איתה תחושת דה ז'ה וו. הרבה מהמגמות שהחלו בשנת 2021 ממשיכות איתנו

נשמח לדבר איתך

אפשר גם להשאיר פרטים ונחזור אליך במהירות