אביזרי מטבח אני מאמין של המסעדה

מסעדות פועלים, מסעדות שפים, אוכל מהיר, סיני, יפני, אסיאתי. כל כך הרבה סוגים של מסעדות. האם כולן משתמשות באותו ציוד למסעדות?. אולי  בכל מסעדה נוכל למצוא מכונת אספרסו כזו או אחרת, מקררים מסוגים שונים, אבל לגבי אביזרי מטבח לכל מסעדה יש את הציוד הייחודי עבורה.

 

שלב הפתיחה של המסעדה

התפריטים מוכנים, כבר עובדים על פרסום, יחסי ציבור ואתר אינטרנט ייחודי לקונספט. עצרו רגע! יש לכם כבר את כל אביזרי המטבח הדרושים? הכול כבר מוכן? הרבה פעמים בעלי המסעדות דואגים לפרטים חשובים אך לא בזמן הנכון. וכשמגיעים הלקוחות הראשונים אנחנו עלולים למצוא את עצמנו לא מוכנים כלל.
 

אביזרי מטבח

אביזרי מטבח - רשימה אחרונה לפני הפתיחה

הנה הפתיחה קרבה, יש  רשימה אחרונה לפני הצעד הגדול. ממש לפני שמתחילים בואו נבדוק אם יש לנו את כל הציוד הנדרש למסעדות.
מסעדה יפנית, כוסות סאקה יש?
בדרך כלל אנו ערוכים לכל פרט ופרט, הכנו את הציוד הנכון למסעדות, צלחות מרובעות לבנות להגשה אישית, צלחות פורצלן בצבעים קרים (כל בעל מסעדה והצבעים  המועדפים עליו). יש לנו כוסות "היי בול" ו- לאו בול" במידה ואנו מגישים אלכוהול. אבל האם יש לנו את כל הציוד הנדרש. אם יבוא אלינו לקוח שחיי שנים ביפן- יבקש סקאה – באיזה כוס נגיש לו? נעזוב לרגע את הכוס, הידעת סקאה מגישים בקנקנן מיוחד- נערכת ללקוחות כאלה? אביזרי מטבח יפים הם אשר משלימים את התמונה המלאה, הם שיוצרים את האווירה, והם אשר יגרמו ללקוחות לחזור.
 

בית קפה כפרי או עירוני

בדרך כלל את בתי הקפה אנו משייכים לתחום המסעדות, גם אצלנו יש ארוחה זוגית, נכון שלא קבבים ושיפודים למיניהם, אך הסנדוויצ'ים המוגשים בבתי הקפה בהחלט יכולים לספק ארוחה מלאה. לקהל יעד שונים (בעיקר לצמחוניים או לשומרי המשקל). אז הכנת את הציוד הראוי למסעדה, צלחות, כוסות קפה בשלל סוגים. צבע זה לפי בחירה אישית או לפי מה שהמעצב "הומסטיילינג" הכתיב לנו. אם החלטת לפתוח בית קפה כפרי, זה כבר סיפור שונה, יצרת אווירה על ידי חיפוי עץ, שולחנות כבדים מעץ מלא, האם אביזרי מטבח שבחרת משלימים את האווירה? או שמא ברחת קצת למודרניזציה במחירים מפתים יותר? קונספט ואווירה כוללים בתוכם את הפריטים הקטנים ביותר- מציוד מסעדות רגיל ועד הטקסטיל על השולחנות.

 

אביזרי מטבח וציוד מסעדות – שלב העיצוב

לא נחזור על שלל סוגי המסעדות, ולא נאריך במילים על אביזרי מטבח. רק נזכיר בכמה מילים, כי ציוד המסעדה הוא זה שיכתיב לנו את הקונספט, לפני שאנו בוחרים בציוד הזול ביותר או באביזרים יד שנייה. נחשוב על האווירה שאנו רוצים לייצור במסעדה. מכאן אפשר להתחיל במסע הפרסום אחרי שהתאמנו באופן יסודי את ציוד המסעדות לאווירה. עכשיו כל שנותר זה לאחל בהצלחה!
 
חזרה לעמוד הקודם

ספקים

LibbeyBauscherTafelsternRosenthalCAMBROAbertMepraDe BuyerISI Broggi 1818MetroSicoHeppWMFZwiesel LodgeBurgessHollowickChilewichFORBESZieherAlfiKayalarASCOLIA SALEEN DynamicMAUVIEL MARTELLATO Happyflex DalebrookCrasterVollrathRAKGOBELREVOL CarlisleCADDIE  PLATEX GUERY FRILICH SICOzassenhauswestmark

מוצרים חדשים

Revolution סדרת כלים חדשה מ-REVOLצפחה מלבניתצפחה מרובעתצפחה עגולהשפינג דישים מיוחדים לאינדוקציהסט טאפסים Emotionסט טאפסים Emotionפלסמנטיםפלסמנטיםכלי הגשהכלי הגשה יצירתייםמדפי CAMBRO
  • מבשלים עם כלי ארגל
  • קמברו

ארגל ציוד למסעדות - פתרונות הגשה ואירוח

טל': 036823080

סניף ת"א/ אקספרס: רח' קיבוץ גלויות 20

ניווט מהיר לסניף ארגל אקספרס או תל אביב

סניף חיפה: רח' המסילה 20, נשר

ניווט מהיר לסניף ארגל בחיפה
© כל הזכויות שמורות לארגל ציוד למסעדות - פתרונות הגשה ואירוח
ארגלon Google+